15.9.21

ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: Να πει πώς βρήκε τη λίστα...


...με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων...

Σάλος έχει ξεσπάσει από δημοσίευμα ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οποία αναρτήθηκε δημοσίευμα που είχε τίτλο «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», στο οποίο υπήρχαν τα... ονοματεπώνυμα μαθητών σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου της πρωτεύουσας, όπου από τα 20 νήπια, μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα.

Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου με το σχετικό χάσταγκ μάλιστα να είναι πρώτο στο Twitter για αρκετές ώρες.

Στο θέμα παρενέβη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου σε ανακοίνωσή του καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει, πώς ο βουλευτής της ΝΔ, βρήκε τη λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», αναφέρει συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: