14.9.21

Το άλογο, ο φίλος του πατέρα του Ντάλτον...


...και η ακρόαση χιουμοριστικής εκπομπής...

Δυο συμπτώσεις, δυο τυχαίες συναντήσεις έφτιαξαν τη μέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των φιλικών στην κυβέρνηση ΜΜΕ, κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα με αφορμή τα εγκαίνια υποκρισίας δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι που... είχε καταρρεύσει από τον καταστροφικό σεισμό πριν από έξι μήνες.

Οι εικόνες που δεν έπαιξαν στα ΜΜΕ και εκθέτουν τον πρωθυπουργό

Και δυο τυχαίες συναντήσεις την ίδια μέρα είναι αυτό που λέει ο λαός «λαχείο».

Η πρώτη τυχαία συνάντηση ήταν με τον Θανάση Λέτσιο, κτηνοτρόφο γνωστό με το παρατσούκλι «Ντάλτον», ο οποίος καβάλα σε άλογο συνάντησε τον πρωθυπουργό στους αγρούς και του αποκάλυψε ότι ήταν φίλος του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Θανάσης Λέτσιος μίλησε στο Open και είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε ότι ο «Ντάλτον» ήταν φίλος του πατέρα του και συναντήθηκαν τυχαία στον αγρό.

Η δεύτερη τυχαία «συνάντηση» του πρωθυπουργού ήταν στα ερτζιανά. Όπως έγινε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθοδόν για τα Φάρσαλα από το Δαμάσι, άκουγε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής (ΤRT 95,1) με το περιεχόμενο της εκπομπής να είναι άκρως χιουμοριστικό και να σχολιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν, μάλιστα, στον αέρα «Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης». Και, ω, του θαύματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους άκουγε!

Και άμεσα ο σταθμός δέχτηκε μια κλήση από το Μαξίμου με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού να λέει στο ακουστικό πως ο κ. Μητσοτάκης άκουσε το κάλεσμά τους και θα ήθελε να παρέμβει τηλεφωνικά για να τους πει μια καλημέρα, όπως και έγινε.

Οι δύο τυχαίες συναντήσεις μεταδόθηκαν αμέσως με τα φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ να μεταδίδουν γλαφυρά και αρκούντως πανηγυρικά τις περιπετειώδεις συμπτώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βέβαια, δεν ξέρουμε εάν και ο πρωθυπουργός τα θεωρεί συμπτώσεις ή είναι οπαδός της θεωρίας της συγχρονικότητας και της άποψης ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο...

avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: