1.1.18

Νέα εξέλιξη: Συνελήφθη ένας ύποπτος...

...για τη δολοφονία της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο...

Καινούρια τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης Ελληνορωσίδας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε...
πάρκο του Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, ένας 31 χρονος άντρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της 22χρονης Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Φίνσμπουρι του Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου.  


 
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ύποπτος, το όνομα του οποίου, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα συνελήφθη στο Ντάλστον και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι η Iuliana Tudos, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι και με βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι κοντά σε γήπεδο μπέιζμπολ μέσα στο πάρκο Φίνσμπουρι.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 24 Δεκεμβρίου, αφότου επέστρεφε από διασκέδαση με φίλους της και εντοπίστηκε από φίλους της νεκρή τρεις ημέρες αργότερα.

Η Tudos που την φώναζαν χαϊδευτικά Julie εργαζόταν στην pub «World’s End» στο Κάμντεν. Φίλοι και θαμώνες τη θυμουνται ως ένα «γλυκό και φιλικό πλάσμα με μία όμορφη ψυχή» και η οποία πάντα έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όσους τη γνώριζαν.

Με αφορμή το θάνατό της δημιουργήθηκε μία σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένειά της να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: