1.1.18

Το μαρτυρικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς...


...σε 21 GIFάκια...
Αν τα μετρήσαμε λάθος, φταίει το hangover

Όλοι το έχουμε ζήσει και...
όλοι θα το ξαναζήσουμε όχι γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία -και κάτι φέτος μπορεί να είναι διαφορετικό- αλλά γιατί το οικογενειακό Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δημιουργεί εν αγνοία του κάβα ιστοριών και γεγονότων για όλη τη χρονιά μέσα σε λίγες μόνο ώρες!

Να πούμε κάπου εδώ -μετά από χρόνια εμπειρίας- ότι τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια είναι διαβολικά ίδια. Αν ανοίξουν ταυτόχρονα οι πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών εκείνη την ημέρα θα δούμε να συμβαίνουν οι ίδιες σκηνές απλά με άλλους πρωταγωνιστές! Οι μανάδες μπουκώνουν τα παιδιά, ο μπαμπάς γκρινιάζει και του φταίνε όλα, οι θείοι κοιμούνται στον καναπέ, η γιαγιά καθαρίζει ό,τι βρει μπροστά της και γενικά το σκηνικό είναι σε λούπα όσα χρόνια και αν περάσουν και ναι, μας αρέσει!

Ο εθισμός όλης αυτής της τρέλας είναι αδιαμφισβήτητος και ενώ αντικειμενικά περνάς χάλια, έχεις hangover από το προηγούμενο βράδυ και σκέφτεσαι μόνο το κρεβάτι σου και τις ασπιρίνες καθ όλη τη διάρκεια του γεύματος, κάτι σε κάνει να το ευχαριστιέσαι, (βοήθεια κοινού: μαζοχισμός)!

Ναι, το έχουμε ζήσει και ναι, ετοιμαζόμαστε να το ξαναζήσουμε! Επειδή όμως δεν έχουμε λόγια, αποφασίσαμε με 21 gif να κάνουμε το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ιστορία (όλων μας) και να το ζήσουμε μαζί κρατώντας νοερά ο ένας το χέρι του άλλου για συμπαράσταση.

Κλείνω με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή ίσως αυτή η επαναλαμβανόμενη σκηνή θεατρικού έργου (παρωδία) να μου λείψει. Μέχρι τότε...


Σπίτι πατρικό: ώρα 7:00π.μ. 




Σπίτι σου: ώρα 11:02π.μ.


Σπίτι πατρικό: ώρα 11:05π.μ. 



Σπίτι σου: ώρα 12:30μ.μ.



Σπίτι πατρικό: ώρα 13:00μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 13:01μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 13:03μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 13:30μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 13:31μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 13:35μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 15:35μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 16:35μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 17:00μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 17:05μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 17:10μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 17:12μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 17:13μ.μ. 



Σπίτι πατρικό: ώρα 17:14μ.μ. 



Στο δρόμο: ώρα 18:00μ.μ. 



Σπίτι σου: ώρα 18:30μ.μ.

πηγη ratpack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: