25.2.14

Κασιδιάρης: Θέλουν να με βάλουν φυλακή...

Γιατί βγαίνω δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.
Το φλερτ με τον Ψωμιάδη...
Πέρα από τα γνωστά (περί δίωξης πολιτικής, συνταγματικής εκτροπής κ.λπ.), ο Κασιδιάρης επικαλέστηκε και μία δημοσκόπηση που τον βγάζει δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή. "Για...
αυτό τον λόγο κ. Χατζηνικολάου, θέλουν να με βάλουν στη φυλακή".
Είπε πως το μόνο έγκλημα της Χρυσής Αυγης, είναι οτι θέλει να βάλει τέλος στην κλεπτοκρατία. Και κατηγόρησε τον  υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, για  παρέμβαση στο έργο των δικαστών . "Να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών του.
 Ο ίδιος παραδέχτηκε στην βουλή, οτι έπαιρνε στο τηλέφωνο την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου κατά την διάρκεια της ανάκρισης του Μιχαλολιάκου".
Ο Πανίκας που ήταν στο πάνελ παρενέβη υπέρ του Κασιδιάρη, λέγοντας πως του κάνει αλγεινή εντύπωση το γεγονός  οτι τα κανάλια δεν τον καλούν μαζί με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους στις συζητήσεις για τον δήμο της Αθήνας.
Η παρέμβαση αυτή, εκανε τον Χατζηνικολάου  να πει μεταξύ σοβαρού κι αστείου, "βλέπω εδώ κ. Ψωμιάδη ενα φλερτ με την Χρυσή Αυγη".
Ο Πανίκας πάντως  εκανε και μια αλλη παρατήρηση.  "Δεν θέλω κ. Κασιδιάρη, όμως, να αποκαλείται αλήτες τους δικαστές ".
Φυσικά ο Κασιδιάρης απάντησε πως μιλάει για πρόσωπα κι όχι για θεσμούς, ενώ λίγο αργότερα ο δικηγόρος του, Παύλος Σαράκης,  επετέθη στον Βορίδη (του οποίου το ακροδεξιο παρελθόν και η δράση ξεπλύθηκε με την ένταξη του στη ΝΔ) λέγοντας του πως "βρωμίζουν την Δικαιοσύνη" με τις πολιτικές παρεμβάσεις που κανουν στους δικαστές...


Δεν υπάρχουν σχόλια: