24.2.14

Ο υπουργός δεν ήξερε. Δεν ρώταγε τον Βενιζέλο;...





Αναφανδόν υπέρ της κυβέρνησης συνεργασίας που μόλις συμπλήρωσε 20 μήνες ζωής εμφανίζεται ο Αθανάσιος Τσαυτάρης, κάνοντας λόγο για «πετυχημένη»...
άσκηση στην πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνέντευξή του στο newmail, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «η χώρα δεν αντέχει σε καθεστώς ακυβερνησίας, αστάθειας και συχνών δαπανηρών εκλογικών αναμετρήσεων και πολύμορφων αλλαγών στην κορυφή των υπουργείων», επιχειρώντας πιθανώς να προλάβει και τυχόν …ανασχηματισμό.

Επιλέγει, λοιπόν, να «επιβραβεύσει» και τον άνθρωπο που τον πρότεινε για τη θέση τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημειώνοντας, όπως και εκείνος για τον σταυρό στις ευρωεκλογές, ότι είναι «κάτι σωστό και θετικό» και προσθέτει «πώς μπορεί να αντικρούσει κανείς μία αλλαγή, η οποία είναι τόσο λογική, τόσο απλή και τόσο δημοκρατική;». Δεν πρόλαβε ωστόσο να ενημερωθεί καθώς φαίνεται για την έτερη επιθυμία Βενιζέλου (όλη η Επικράτεια να νοηθεί ως μία περιφέρεια στις ευρωεκλογές) και απαντώντας στα περί μιντιοκρατίας που θα ευνοηθεί, υποστήριξε πως αυτή «θα μπορούσε να μετριασθεί, αν η χώρα χωριζόταν σε τρεις-τέσσερις μεγάλες περιφέρειες για τις Ευρωεκλογές».

Εμ, δεν ήξερε (τη «γραμμή»)… Δε ρώταγε;

matrx24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: