10.5.24

Ελληνική τραγωδία για την Άστον Βίλα, γράφουν οι Άγγλοι...



Ολονύχτιο πάρτι στον Πειραιά για την πρόκριση στον τελικό... Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παίρνοντας μία επική νίκη επί της Άστον Βίλα στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-0, το βράδυ της Πέμπτης με δυο γκολ του Ελ Καμπί στο 10' και στο 80'.

Οι Πειραιώτες 53 χρόνια μετά την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι το «Wembley» έγιναν η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ, την «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαΐου. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00. Ο μεγάλος αγώνας θα μεταδοθεί από την Cosmote TV και είναι ανοιχτό να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του και η ΕΡΤ.

Το πάρτι των φίλων του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ συνεχίστηκε και εκτός του Φαληρικού σταδίου με πολλούς να κατευθύνονται προς το Πασαλιμάνι.

Η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League και ο αποκλεισμός της Άστον Βίλα έγιε πρώτο θέμα στον αθλητικό βρετανικό Τύπο που κάνει λόγο για «ελληνική τραγωδία» για την Άστον Βίλα.

The Times «Στέρεψαν τα γκολ για την ακίνδυνη Άστον Βίλα που υποτάχθηκε στην Αθήνα»

times1


Sun: «Ελληνική τραγωδία. Οι παίκτες του Έμερι αποκλείστηκαν από το Europa Conference League έπειτα από ελληνική ταπείνωση»

sun1


Mirror: «Μια ελληνική τραγωδία. Η Άστον Βίλα αποκλείστηκε από το Europa Conference League με την ομάδα του Έμερι να χάνει από τον Ολυμπιακό και να σβήνει τις αγγλικές ελπίδες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση»

mirror1


Daily Mail: «Η Άστον Βίλα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ωμή πραγματικότητα απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα στρέφει την προσοχή της στο να βγει στο Champions League»

mail-2


Guardian: «Τα δύο γκολ του Ελ Κααμπί σμπαράλιασαν τις ελπίδες ανατροπής στην έδρα του Ολυμπιακού»

guardian1







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.