24.4.24

Ξύλο στη Βουλή...


Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή, με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο, να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο...

Βίαιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε στη Βουλή, ο οποίος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ορισμένοι βουλευτές που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο αλλά είναι άγνωστο εάν το κατάφεραν.

Σημειώνεται πως το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση της Ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει για συκοφαντική δυσφήμιση ο Ευστάθιος Φλώρος, πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και πατέρας του ανεξάρτητου, προερχόμενου από τους Σπαρτιάτες, βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω από εικονικό λογαριασμό στο Τwitter.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει.

NEWS 247

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.