4.7.21

Είναι ν΄απορείς…


Παπασταύρου: Αθωώθηκε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, αφού έζησε 6 χρόνια δακτυλοδεικτούμενος από την βεβαιότητα ορισμένων (ΣΥΡΙΖΑ και φιλικών Μίντια)ότι είναι ένοχος.

Δυστυχώς υπάρχει και συνέχεια: η... είδηση για την απαλλαγή του Σταύρου Παπασταύρου ούτε καν δημοσιεύθηκε σε ορισμένα ΜΜΕ που επι χρόνια ξιφουλκούσαν εναντίον του! Ο δε ΣΥΡΙΖΑ αντί να παραδεχθεί ότι έχει αδικήσει τον Παπασταύρου, επιτέθηκε στον Σαμαρά λέγοντας ότι δεν μπορεί «να μας κουνάει το δάχτυλο».

Ειλικρινά, είναι ν΄απορείς με την συμπεριφορά αυτή, η οποία- φεύ!- αποτελεί κοινό τόπο για πολλούς πρωταγωνιστές της πολιτικής και της μιντιακής σκηνής με εναλλασσόμενο τον ρόλο του θύτη και του θύματος.

Επομένως, για να πάμε στο άλλο στρατόπεδο, δεν είναι απορίας άξιον αλλά αναμενόμενη κάκωση, το γεγονός ότι τα φιλοκυβερνητικά μίντια και τα στελέχη της ΝΔ που προσπάθησαν, στην υπόθεση Καλογρίτσα, να εμφανίσουν τον Νίκο Παππά ότι «τα πήρε», σιώπησαν αιδημόνως μετά το πόρισμα της Επιτροπής.

Ακόμη χειρότερα: υποβαθμίζοντας το απαλλακτικόν του πράγματος για κακούργημα, προβάλλουν το δικαιικά δευτερεύον (πλημμέλημα) για παράβαση καθήκοντος, που θα κριθεί στα δικαστήρια.

Δεν είναι αμελητέο αδίκημα η παράβαση καθήκοντος. Όμως πρόκειται για πολιτικής φύσεως αστοχία- προϊόν καθεστωτικής λογικής και χειρισμών εν προκειμένω- και όχι για το βαρύτατο των εγκλημάτων, τον χρηματισμό.

Του Γιάννη Τριάντη (news247.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.