4.5.20

«Είδα τον Ξυλούρη πάνω από το νεκρό πατέρα μου...


...και τον πυροβόλησα»...
Για περίπου μια ώρα βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 29χρονος φερόμενος δράστης και γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Ο...
29χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο, όπου βρίσκονταν σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο 29χρονος το μοιραίο βράδυ του διπλού φονικού αρχικά ο ίδιος διαπληκτίστηκε έντονα έξω από το σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη και ο καβγάς κατέληξε σε ξυλοδραρμό. Όπως ισχυρίζεται στη συνέχεια χώρισαν και ίδιος πήγε να κάνει μπάνιο. Έξω από το σπίτι έμεινε ο πατέρας του Λευτέρης Καλομοίρης και η μάνα του, όταν επέστρεψε ο Γιώργος Ξυλούρης και επιτέθηκε στον πατέρα του. Έπειτα άκουσε όπως ισχυρίζεται φωνές και πυροβολισμό και όταν βγήκε έξω είδε τον Ξυλούρη πάνω από το νεκρό πατέρα του. Τότε όπως παραδέχεται τον πυροβόλησε και λίγο αργότερα έπεφτε νεκρός.

22631998


Ο 29χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τρίτους και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη στις 12 το μεησμέρι.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε με καθυστέρηση στα δικαστήρια καθώς προηγήθηκε πολύωρη κατάθεση στην Ασφάλεια. Την ίδια στιγμή οι Ανωγειανοί αποχαιρέτησαν τον πατέρα του, τον γνωστό μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό...

22631999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.