Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη τον Αύγουστο του 2024, σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής των ιατροδικαστών.
Στο περίπου 100 σελίδων πόρισμα, οι ιατροδικαστές – μέλη της επιτροπής αποκλείουν ότι ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους προήλθε από παθολογικά αίτια και προβάλλουν ως αιτία θανάτου την υποξία.
«Δεν επιβεβαιώθηκε ουδεμία παθολογική αίτια θανάτου και η υποξία προβάλλει ως η πλέον συμβατή με τα ευρήματα αιτία θανάτου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Βασική ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου, που προφυλακίστηκε μετά την ομολογία της για τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών. Ωστόσο, η ίδια αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση, αν και κατέληξε στο σπίτι του στην Αμαλιάδα κι ενώ ήταν υπό τη φροντίδα της.
protothema.gr

σωωωπα δεν το ξεραμε...το θεμα ειναι οτι αυτοι οι ιατροδικαστες που κανανε αυτα τα σοβαροτατα λαθη τι γινονται; θα πληρωσουν; εξαιτιας τους εγιναν οι επομενες δολοφονιες οι οποιες θα μπορουσαν να μη γινουν ,αλλα βασει των πορισματων τους σκοτωθηκαν τοσα παιδακια.ελλαδα η χωρα να ζεις!!!διαφθορα παντου
ΑπάντησηΔιαγραφή