19.11.23

Ακρίτα προς Ηλιόπουλο: «Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο»...Την «οργή» και τη «θλίψη» της –όπως τόνισε η ίδια– εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα, αναφερόμενη στα όσα φέρεται να δήλωσε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος, κατά την... πανελλαδική συνδιάσκεψη της ομάδας «6+6», φέρεται να τάχθηκε υπέρ της φυγής από το κόμμα, λέγοντας: «Πιο εύκολο να ανέβουμε ένα βουνό παρά να παλέψουμε αυτόν τον βούρκο». 

Αντιδρώντας η Έλ. Ακρίτα ανάρτησε μεταξύ άλλων πως ο κ. Ηλιόπουλος «σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου.».


Πάντως, η κ. Ακρίτα σημείωσε καταρχάς πως «ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: