8.6.23

Εξώδικο Βαξεβάνη στην Political...



Εξώδικο με αποδέκτες τον εκδότη της διαδικτυακής εφημερίδας Political, Νίκο Καραμανλή των διευθυντών του και άλλων για συκοφαντική του δυσφήμιση απέστειλε ο Κώστας Βαξεβάνης, καλώντας τους σήμερα κιόλας να γράψουν την αλήθεια, την οποία γνωρίζουν καλά, και να αποσύρουν το ψεύδος που... αναπαράγουν σε βάρος του.

Η παραπάνω ηλεκτρονική εφημερίδα, συμφερόντων του Νίκου Καραμανλή (εκδότη μεταξύ άλλων και της εφημερίδας «Παρασκήνιο»), δημοσίευσε εν πλήρη γνώση της, ψευδή στοιχεία για χρήματα τα οποία δήθεν είχε λάβει ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, από την ΕΡΤ. 

Οι δημοσιογράφοι της Political, μάλιστα δεν δίστασαν να επαναφέρουν στη δημοσιότητα ψέματα τα οποία έχουν κριθεί ως τέτοια από τη Δικαιοσύνη. 

Οι ίδιοι εξάλλου γνώριζαν καλά, ότι άλλοι συνάδελφοί τους και συγκεκριμένα στελέχη της εφημερίδας Espresso, έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για συκοφαντική δυσφήμιση του Κώστα Βαξεβάνη. 

Συγκεκριμένα, έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση επτά μηνών, επειδή είχαν γράψει ότι ο Κώστας Βαξεβάνης είχε λάβει από την ΕΡΤ 1,5 εκατ. ευρώ. Στο χθεσινό της φύλλο, η εφημερίδα Political, αναπαράγει απολύτως συνειδητά, το ίδιο ακριβώς ψεύδος.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, απαιτεί από την Political να ζητήσει μέχρι σήμερα (6/6/2023) το απόγευμα συγγνώμη και συγκεκριμένα να αναρτήσει το εξής κείμενο:

«ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ DOCUMENTO, κ. ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ»

«Είναι απολύτως αναληθή όσα ισχυριστήκαμε για τον κ. Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με την συνεργασία του με την ΕΡΤ και την αμοιβή που ελάμβανε. Το δημοσίευμά μας στόχευε ευθέως και δολίως στην προσβολή της προσωπικότητάς του, λόγω της αποκαλυπτικής του δημοσιογραφίας, για τα πεπραγμένα της νυν Κυβέρνησης της Ν.Δ., τα συμφέροντα της οποίας εξυπηρετούμε διαχρονικά, για λόγους οικονομικούς»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: