6.6.23

Το μέλλον του Open...


Μια συζήτηση που εκκρεμεί ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του, περιλαμβάνει και το μέλλον του Open, από το οποίο έχουν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Λάτσιος, η διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου, που θα αναλάβει θέση συμβούλου στον... ΑΝΤΕΝΝΑ, και ο τεχνικός διευθυντής του σταθμού Σπύρος Στουφής, για λόγους που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Με εξαίρεση την ανανέωση της σειράς «Έρωτας Φυγάς», δεν υπάρχει καμία άλλη ανακοίνωση για παραγωγή προγράμματος, ενώ η μόνη κίνηση που έχει γίνει στον ενημερωτικό τομέα είναι η μετακίνηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ στο κανάλι.

Ενδιαφέρον για το Open φαίνεται να έχει εκφράσει και η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη, γεγονός που ίσως επιταχύνει τις εξελίξεις. Αν προχωρήσει η ιδέα της Oscar, η εταιρεία θα αναλάβει το σκέλος του προγράμματος, ενώ ο ενημερωτικός τομέας θα παραμείνει στον Ιβάν Σαββίδη. 

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι δυσαρεστημένη από τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ποδόσφαιρο και η πλευρά του Θοδωρή Κυριακού από την απόφασή της να καταργήσει την απαγόρευση επένδυσης της συνδρομητικής στην ελεύθερη τηλεόραση, ανοίγοντας τον δρόμο για τη συνεργασία Alpha – Star – Nova.

Ο ενημερωτικός τομέας είναι και το ζητούμενο στις συζητήσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη με τη United Media / BC Partners. Η τελευταία θέλει πρόσβαση και στην ενημέρωση, εξ ου και η πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών. 
Οι εξελίξεις αυτές ίσως επηρεάσουν και το ποδόσφαιρο, καθώς επενδυτικά σχήματα με παρουσία στις τηλεπικοινωνίες και αλλού (π.χ. εκπαίδευση) ίσως εκφράσουν το ενδιαφέρον και για την απόκτηση ΠΑΕ...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: