5.6.23

Η γνωστή βουλαρίνεια ρατσιστική χυδαιότητα...


Αν δεν ήξερες ότι ακούς Σκάι και ότι αυτός που μιλούσε το μεσημέρι του Σαββάτου στη δίωρη ραδιοφωνική σατιρική εκπομπή ήταν ο γνωστός «αντι-» (αντιαριστερός, αντισύριζα, αντιτσίπρας, προσφάτως αντιανδρουλάκης κ.λπ.) Μάνος Βαλαρίνος, θα πίστευες ότι ακούς τον πιο σφοδρό πολέμιο της Νέας Δημοκρατίας και τον πιο εμμονικό κριτή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με αφορμή το πυρετό κατεδαφίσεων στη Μύκονο, άρχισε την εκπομπή πυροβολώντας για... κάνα δεκάλεπτο, μπορεί και περισσότερο, κατά του πρώην και πιθανότατα επόμενου πρωθυπουργού. Μίλησε με χλεύη:

Για το όψιμο ενδιαφέρον της τελευταίας κυβέρνησης να βάλει τάξη στο νησί με τις άπειρες οικοδομικές αυθαιρεσίες.

Για τους 47 μήνες που πέρασαν ανεχόμενη την καταστρατήγηση των νόμων.

Για το ότι χρειάστηκε να φάει πολύ ξύλο ένας άνθρωπος και να συμπέσουν οι εκλογές προκειμένου να κινηθεί ο μηχανισμός του κράτους στο νησί.

Για τη δήλωση Μητσοτάκη ότι κάποιοι θεωρούσαν ότι μπορούν να αγνοούν τους νόμους, αλλά, όπως είπε ο Βουλαρίνος, εκείνοι «θεωρούσαν» και δοκίμαζαν να παρανομήσουν, και όπως αποδείχτηκε καλώς θεωρούσαν αφού κανείς δεν τους εμπόδισε.

Για τις δικαστικές αποφάσεις καταδαδαφίσεων, η εκτέλεση των οποίων αναβαλλόταν με παρεμβάσεις και συνυπογραφές πολλών υπουργών –άρα ήταν κυβερνητική απόφαση, είπε–οι οποίες επικαλούνταν οικονομικούς λόγους.

Για τη δήλωση Μητσοτάκη ότι θα αλλάξει υπουργούς στην επόμενη κυβέρνηση, κάνοντας ροτέισον, κάτι που είναι αντιφατικό σε σχέση με τον ισχυρισμό ότι το προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο ήταν επιτυχημένο –γιατί, είπε, πώς αλλάζεις τους υπουργούς αφού έχουν πετύχει; Επειδή βαρέθηκες να τους βλέπεις;

Ακόμα και το χιούμορ του Μητσοτάκη ειρωνεύτηκε, μεταδίδοντας απόσπασμα της συνομιλίας του σε προεκλογική περιοδεία με έναν νεαρό, ο οποίος ονομάζεται Μάξιμος και άρα αυτό σημαίνει για τον Μητσοτάκη ότι θα ξαναπάει στο Μαξίμου...

Αλλά αφού τελείωσαν όλα αυτά  ο Βουλαρίνος έγινε ο γνωστός Βουλαρίνος. Και πέρασε στο επόμενο μέρος της εκπομπής βάλλοντας εναντίον των βασικών στόχων του. 

Το πέρασμα έγινε με τη συνήθη ρατσιστική επιθετικότητα κατά των πολυτέκνων Ρομά, που «επενδύουν», είπε, σε παιδιά για τα επιδόματα που παίρνουν και δεν πρέπει να τους τα στερούν, γιατί είναι κάτι ανάλογο με το να αγοράζεις σπίτια και να μην σε αφήνουν να τα νοικιάσεις.

Η γνωστή βουλαρίνεια ρατσιστική χυδαιότητα...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: