4.6.23

Αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία» εξαιτίας Γάλλου επιβάτη...



Με καθυστέρηση δύο ωρών έφτασε στην Αθήνα πτήση από το Παρίσι μετά από αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης εξαιτίας αναστάτωσης που προκάλεσε Γάλλος επιβάτης.

Ο ίδιος είχε επεισόδιο με... έναν φίλο του κατά τη διάρκεια της πτήσης με αποτέλεσμα να προσαχθούν και να τεθούν υπό κράτηση στη συμπρωτεύουσα. Κοπέλα, που επέβαινε στο αεροπλάνο, περιέγραψε τι συνέβη εκτιμώντας πως ο άνδρας φαίνεται να ήταν μεθυσμένος.

Μιλώντας στο Open η γυναίκα είπε πως πριν φτάσει στο αεροδρόμιο ο ένας από τους δύο άντρες την έσπρωξε, αλλά δεν έδωσε τόση σημασία. Όμως «στη συνέχεια αφού μπήκαμε στο αεροπλάνο παρουσίασε μια αλλοπρόσσαλλη συμπεριφορά και επιθετική καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού».


«Ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες μάλιστα έσπρωχνε την καρέκλα του μπροστινού του, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και σηκώθηκε και πήγε στη Business Class, εγώ φαντάστηκα ότι πήγαινε στον πιλότο και τρόμαξα γιατί οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον πάνε στη θέση του» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, οι επιβάτες έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και τον έδεσαν με πολλές ζώνες, ενώ απομάκρυναν τους επιβάτες από τα πίσω καθίσματα όπου και τον έδεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: