1.6.23

«Επώνυμος» μιας μέρας...



Αφού έκανε, το 2012, τη βόλτα του και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο «κακός καιρός» της Ελευθεροτυπίας, Γ.Π. Τετράδης, εκμεταλλευόμενος τον τίτλο του διευθυντή που απέκτησε αναλαμβάνοντας το θνησιγενές υποκατάστατό της (κυκλοφόρησε για λίγους μόνο μήνες), προκειμένου να απαλλαγεί η... ιδιοκτησία από το άχθος των εργαζομένων της, ζήτησε, το 2015, συγγνώμη για την επιλογή του, δηλώνοντας ότι ένα δημοψήφισμα είναι η πιο δειλή πράξη που μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση! Δεν είχε διευκρινίσει αν στην ύψιστη αυτή πολιτική του κρίση περιλαμβανόταν και το δημοψήφισμα Καραμανλή για τη βασιλεία.

Σήμερα, εξασφάλισε την προβολή του στα ΜΜΕ Πέτσα, γράφοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα συνονθύλευμα ανίδεων αερολόγων και χουλιγκάνων ρεμπεσκέδων και μιας παρέας λαμογιών του παρελθόντος, που ψάχνουν σκουριασμένα ναυάγια, για να κολλήσουν σαν δηλητηριώδη στρείδια».

Εμείς θυμίζουμε απλά ότι ο συγκεκριμένος έχει εξυμνηθεί από τον γνωστό ναζιστή Γ. Μάστορα στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, ενώ καταλόγιζε στην «Εφ.Συν.» υπερβολική ενασχόληση με «ακροδεξιά γκρουπούσκουλα»!...

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: