27.5.23

Ποια έδρα κρατάει ο Ανδρουλάκης...


Ποιο ιστορικό στέλεχος μένει εκτός Βουλής...
Την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.  Πρώτος επιλαχών στην εν λόγω περιφέρεια που σε αυτή τη φάση μένει εκτός είναι ο Χάρης Καστανίδης, επί χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ που έλαβε 7.584 σταυρούς και ακολουθεί ο Αντώνης Σαουλίδης με 6.875.

Όπως... εξηγούσαν κομματικές πηγές, η απόφαση ελήφθη προκειμένου ο κ. Ανδρουλάκης να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της efsyn.gr, μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου η έδρα θα επιστρέψει στον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος θα ορκιστεί στη συνέχεια βουλευτής. Πρόκειται για απόφαση της ηγεσίας για την οποία ενημερώθηκε σχετικά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας που θα κάνει το κόμμα στη Βόρεια Ελλάδα υπεύθυνος αναμένεται να τεθεί ο Στέφανος Παραστατίδης, νεοεκλεγείς βουλευτής Κιλκίς και παλαιότερα επί Φώφης Γεννηματά, γραμματέας οργανωτικού.

Για τη θέση του Ε' αντιπροέδρου της Βουλής το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: