28.2.23

Mηνύσεις Kούγια σε Eυαγγελάτο, Tατιάνα και Kουτσελίνη...


Μήνυση κατά τηλεοπτικών εκπομπών υπέβαλλε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας για διαρροή της... δικογραφίας, ενώ παράλληλα ζήτησε από το δικαστήριο να διαβιβάσει το αίτημα στην εισαγγελία.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διερευνηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μανου Δασκαλακη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, απορριπτική ήταν η άποψη της εισαγγελέως της έδρας, η οποία εξήγησε πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί (…). Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: