4.2.23

Η πρόσβαση της Greek mafia στην ΕΛ.ΑΣ...



Σε μια χρονική περίοδο που επικρατεί αναστάτωση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην ΕΛ.ΑΣ. με αιτία τις εξελίξεις στο θέμα της Greek mafia, δημοσίευμα του Documento προαναγγέλλει αποκαλυπτικά στοιχεία και διαλόγους που αποδεικνύουν τη σχέση αστυνομικών με τη μαφία.

Όπως... αναφέρεται στη σχετική προαναγγελία, το Documento της Κυριακής θα δημοσιεύσει στοιχεία που έχουν ανακτηθεί από το τηλέφωνο δολοφονημένου επιχειρηματία που σχετιζόταν με τη Greek Mafia. Στα μηνύματα φαίνεται ότι οι μαφιόζοι τοποθετούσαν αστυνομικούς σε νευρολογικές υπηρεσίες όπως το τμήμα ανθρωποκτονιών στο τμήμα εκβιαστών, στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος αλλά και στην ΕΥΠ. Στις συνομιλίες γίνονται αναφορές και σε πρόσωπα που υπηρετούν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Aναφέρεται επίσης ότι τα στελέχη του κυκλώματος δίνουν τηλέφωνα τρίτων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει παρακολούθηση. Οι προσβάσεις της Greek Mafia μέσω των αστυνομικών επεκτείνονται μέχρι τα αρχεία αναζήτησης της Interpol και της Europol από τα οποία αντλούν πληροφορίες για λαθρέμπορους καυσίμων από την Κύπρο και στη συνέχεια να τους πληροφορούν για την ασφαλή τους μετακίνηση. Σημειώνεται επίσης ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί παραμένουν στα πόστα τους ακυρώνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους.


πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: