3.2.23

Κυριάκος κερνάει, Τάκης πίνει...


Ξεζουμίζουν το κράτος όπως και όποτε μπορούν. Με οποιονδήποτε τρόπο, όλες τις εποχές, όλες τις ώρες. Ο Θεοδωρικάκος έχει 8 αστυνομικούς να φυλάνε το άδειο εξοχικό του (30 τ.μ σύμφωνα με το πόθεν έσχες του), ενώ το ΑΤ Αρεόπολης φαίνεται να έχει όλους κι όλους 10 αστυνομικούς.

Κι αν γίνεται αυτό στο εξοχικό του, φανταστείτε τι... γίνεται στο σπίτι του.

*** Και εγώ που νόμιζα ότι τους περισσότερους είχε ο προκάτοχός του, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Όποτε περνούσα από κάτω νόμιζα ότι ήμασταν σε πόλεμο. Πάντα πάνω από 10 αστυνομικοί, ένοπλοι σαν «αστακοί φυλούσαν την είσοδο της πολυκατοικίας του, ενώ άλλοι 4 ήταν ακροβολισμένοι στις 4 γωνίες του τετραγώνου.

*** Θα μου πεις εδώ η Σοφία Νικολάου, χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα, κυκλοφορούσε το καλοκαίρι με 6 αστυνομικούς για την προστασία της, δεν θα έχει ο Τάκης Θεοδωρικάκος που είναι και υπουργός και έχει περάσει και από τόσα κόμματα;

*** Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ οι επόμενες ψηφοφορίες στη Βουλή, πλην αυτής για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη (κατατέθηκε χθες η τροπολογία). Ναι, στην ουσία δεν αλλάζει κάτι, αλλά οπωσδήποτε είναι μια αντίδραση, ώστε να σηκωθεί το όλο θέμα ακόμα πιο ψηλά. Γιατί με τη συνέντευξή Τύπου, όπως την έστησαν, ήταν τέρμα λάθος. Μόνο δύο ξένοι ανταποκριτές και ερωτήσεις μόνο στα κανάλια; Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε; Μα να κάνουν ερωτήσεις τα κανάλια που δεν προσέφεραν το παραμικρό στο σκάνδαλο των υποκλοπών;

*** Προφανώς και ήταν απαράδεκτη η χειρονομία του Γιώργου Βαρεμένου προς την Άννα Καραμανλή και δυστυχώς για τον ίδιο έχασε το δίκιο του από το λαϊκίστικο και παραληρηματικό επιχείρημα ότι ο Τσίπρας δεν πενθεί για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους επειδή πήγε το βράδυ θέατρο.

Και ο Άδωνις, δηλαδή, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, αυτό δεν θα το έλεγε.

*** Η Καραμανλή για δύο πράγματα θα μείνει στην ιστορία ως πολιτικός. Για την πασιέντζα που έπαιζε μέσα στη Βουλή και το «χαλάλι του» για τη βίλα του golden boy της ΔΕΗ, τον Στάσση. Για τίποτα άλλο.

*** «Δάκρυσαν Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Παναγιωτόπουλος, Χαρδαλιάς» στην κηδεία του υποσμηναγού, στην Τρίπολη, έγραψαν τα Πετσωμένα ΜΜΕ. Ποιος έμεινε απ’ έξω; Ο Τσίπρας. Αυτό ακριβώς είναι το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, το οποίο, όχι, δεν διαλύθηκε όπως κάποιοι πιστεύουν. Είναι εδώ και μάλλον πιο δυνατό από ποτέ.

*** Θέμα debate έθεσε η Πόπη Τσαπανίδου, για το οποίο υπενθυμίζω ο Γιάννης Οικονόμου έχει δηλώσει ότι θα γίνει και στον ΣΚΑΪ προσπαθούσαν Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλοπουλος να πείσουν τους τηλεθεατές ότι το σωστό είναι να μην γίνει λόγω του «ταξικού λόγου» του Αλέξη Τσίπρα. Η 108η θέση στην Ελευθερία του Τύπου είναι άκρως τιμητική για τη χώρα μας, τα έχουμε ξαναπεί…

Η Ντάμα 

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: