3.2.23

Απίστευτος ισχυρισμός Ψαριανού...


«Βασιλικότερος του βασιλέως» και συγκεκριμένα του ωτακουστή εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Ψαριανός σε μία προσπάθεια να περισώσει... τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βάλλεται από όλες τις πλευρές, εντός και εκτός συνόρων, για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Αφού πλέον έχουν καταρριφθεί με κρότο τα όποια σαθρά επιχειρήματα τύπου «δεν είδα, δεν γνώριζα», περνάμε στην επόμενη «πίστα». Ο πολιτευτής της ΝΔ, που έχει θητεύσει στα μισά πολιτικά κόμματα, μέσω του Open, αυτή τη φορά έσπευσε να ισχυριστεί δημόσια πως ο ρόλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι να παρακολουθεί… τους πάντες!

Ξεπερνώντας και το αφήγημα Μητσοτάκη που είχε πει πως «ήταν λάθος που αν το γνώριζα δεν θα το επέτρεπε ποτέ», έσπευσε να πει ότι η ΕΥΠ «οφείλει» να παρακολουθεί από τον πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο έως δημοσιογράφους.

Μιλώντας, λοιπόν, στο Open το πρωί της Παρασκευής υποστήριξε ότι: «Ας πούμε ότι Η ΕΥΠ κάνει μια δουλειά. Ποια δουλειά κάνει; Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί: τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστικούς, τους δημοσιογράφους. Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ»...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: