5.2.23

Στην εξορία...



Ποια είναι η πιο δημοφιλής λέξη στο λεξιλόγιο των κυβερνητικών αξιωματούχων, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και των δημοσιολόγων που υποστηρίζουν τον πιο άρτιο πρωθυπουργό του αιώνα που διανύουμε; Η σκευωρία. Και στις τρείς εκδοχές της. Ρήμα, ουσιαστικό, επίθετο.

Δεν υπάρχει... σκάνδαλο Novartis, αυτό που υπάρχει είναι μια σκευωρία την οποία οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχαν επίορκοι εισαγγελείς.

Δεν υπάρχει σκάνδαλο και ωμή παραβίαση του διεθνούς δικαίου με τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο και τον Έβρο. Αυτό που υπάρχει είναι μια σκευωρία που έχει σχεδιάσει ο Ερντογάν για να πλήξει την κυβέρνηση, ξεγελώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, διεθνή μέσα ενημέρωσης, μη κυβερνητικές οργανώσεις (αυτές μπορεί να τις έχει εξαγοράσει), υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Διεθνή Αμνηστία και ένα σωρό αφελείς φιλελεύθερους πολυτελείας.
Δεν υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών. Αυτό που υπάρχει είναι μια σκευωρία εις βάρος του πρωθυπουργού και της λαοπρόβλητης κυβέρνησης του, με δράστες κάτι περίεργους τύπους που έχουν συγκροτήσει ρυπαρά δίκτυα τα οποία συνεργάζονται με τους ακροαριστερούς λαϊκιστές, με εγχώρια μέσα ενημέρωσης και έχουν παρασύρει στον βούρκο έγκυρα δημοσιογραφικά δίκτυα και επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου.

Ποια είναι η λέξη που έχει εξοριστεί από το λεξιλόγιο της Δεξιάς; Η παραίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: