27.2.23

Παραμένουν τα ερωτηματικά στον Έβρο...


...για τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς...

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς, που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», στις έρευνες της υπόθεση συμμετέχουν και έμπειρα στελέχη από το... Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στόχος της μεγάλης κινητοποίησης αυτή είναι να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ότι ο θάνατος να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Real» και πηγές που επικαλείται τα κρίσιμα ερωτήματα που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση είναι τέσσερα.

– Πώς μία νέα κοπέλα αποφασίζει ξαφνικά να βάλει τέλος στη ζωή της αν και ήδη έχει ξεκινήσει για να πάει σε ραντεβού που έχει δώσει με την παρέα της; Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε, επρόκειτο να πάει σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

– Πώς και γιατί η 28χρονη βρέθηκε τόσο μακριά, σε ένα τόσο δύσβατο σημείο, όπου δεν θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί; Και γιατί βρέθηκε πεσμένη στη χαράδρα; Το πτώμα της Βίκυς βρέθηκε στο βουνό, σε μία χαράδρα 40 μέτρων, δίπλα στη μηχανή της. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό, όπου διέμενε.

-Άλλο ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί έχει σχέση με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, καθώς -σύμφωνα με ειδικούς- δεν συνηθίζεται από τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, να επιλέγουν το μαχαίρι. Η 28χρονη έφερε τραύμα από μαχαίρι στο στήθος, το οποίο έγινε κάτω από τα ρούχα της, καθώς αυτά δεν είχαν κανένα σημάδι ή σκίσιμο. Στον καρπό του ενός χεριού της είχε χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού πληγές από μαχαίρι.

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Καραγεωργίου δηλώνει: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Ευχόμαστε η έρευνα των Αρχών να δώσει σύντομα απαντήσεις. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να απευθυνθούν στις Αρχές. Η οικογένεια της έχει βυθιστεί στο πένθος. Αρνείται να πιστέψει ότι πρόκειται για αυτοχειρία και θεωρεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της…».

Την ίδια στιγμή οι φίλοι και η οικογένεια της 28χρονης διοργανώτριας του καρναβαλιού στο Τυχερό Έβρου είναι συντετριμμένοι και αμφισβητούν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς στο Star. «Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα».

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον «λυγίζει». Μέσω του Star κάνει έκκληση για πληροφορίες. Zητά αν είδε κάποιος κάτι να το καταγγείλει στην Αστυνομία.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: