26.11.22

Έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο και σκοτώθηκε...



Ένας 25χρονος από τον Αλμυρό έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Μικροθήβες Μαγνησίας, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βόλου – Φαρσάλων, στο ρεύμα προς Βόλο...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ο άτυχος νέος, συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο  αγριογούρουνο, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματισθεί από άλλο διερχόμενο επιβατηγό όχημα που κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάρσαλα και οδηγό μια 40χρονη, η οποία κατά την πρόσκρουσή της με το ζώο, ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε, παρά μόνο υπέστη υλικές ζημιές το όχημά της. 

Το όχημα του 25χρονου εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Τα δύο οχήματα, όπως διευκρινίζεται, δεν ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: