27.9.22

Η μιντιοκρατία Μητσοτάκη «χτυπά» το ΠΑΣΟΚ...


Κλιμακώνεται η σύγκρουση μεταξύ Χαριλάου Τρικουπη και Μαξίμου, σε σημείο που πλέον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, να εξαπολύει βολές  και κατά... του ίδιου του πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και κατά του μηχανισμού προπαγάνδας που τον στηρίζει.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι με επίκεντρο την υπόθεση των υποκλοπών ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατακεραύνωσε την εργαλειοποίηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη της ειδησεογραφίας, μέσω «ημετέρων» συστημικών Μέσων Ενημέρωσης, χωρίς όμως να κάνει αναφορά ονομαστική σε κάποια.

Πάντως, αφορμή για να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, μιλώντας για μιντιακή ηγεμονία Μητσοτάκη ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ  Αλέκος Παπαδόπουλος (ΝΕΑ, 24.9.2022). Αφορμή για την «έκρηξη» Ανδρουλάκη ήταν ο τρόπος που αποτύπωσαν ΜΜΕ τη συνέντευξη του πρώην υπουργού.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε από την τηλεόραση του OPEN σχετικά με την  άποψη του Αλέκου Παπαδόπουλου ότι  κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξήγησε ότι είναι σεβαστή αυτή η προσέγγιση.  Όμως αναρωτήθηκε γιατί αναδεικνύεται μόνο αυτό, ενώ στη συνέντευξη  ο Αλέκος Παπαδόπουλος καταδικάζει απόλυτα την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Πήραν ένα κομμάτι και απέκρυψαν το υπόλοιπο», σχολίασε. Μάλιστα, διευρύνοντας το ζήτημα και προσδίδοντας γενικευμένο χαρακτήρα λιβανίσματος της κυβέρνησης της ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ έχει στηθεί μια μιντιακή ηγεμονία υπεράσπισης του κ. Μητσοτάκη η οποία κάνει κακό στην χώρα»…

Παραμένει η ένταση στις σχέσεις Χαριλάου Τρικούπη-Μαξίμου. Μάλιστα, το κλίμα είναι τεταμένο και ενόψει  της ακρόασης  του Νίκου Ανδρουλάκη ως μάρτυρα στην Εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για τις υποκλοπές  που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Παρασκευή (30.9.2022)...

Παναγιώτα Μπίτσικα

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: