8.8.22

Με συνδικαλιστική σφραγίδα...


...η «κυβερνητική ασφάλεια» των δημοσιογράφων...

Με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη και τη συμμετοχή στελεχών έξι υπουργείων και εκπροσώπους των κρατικών ΜΜΕ και των δημοσιογραφικών ενώσεων, συγκροτήθηκε η ομάδα εργασίας συντονισμού (task force) για τη διασφάλιση της προστασίας, της ασφάλειας και... της ενίσχυσης των δημοσιογράφων.

Η συγκρότησή της, όπως αποκάλυψε ήδη η στήλη, αποτελεί επί της ουσίας την απάντηση της κυβέρνησης της ΝΔ στην παρέμβαση της Κομισιόν για την κατάσταση της ελευθεροτυπίας στη χώρα μας. Η σύσταση της task force αναμένεται να περιληφθεί στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ως μέτρο υπέρ των ΜΜΕ.

Στην ομάδα πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Γαλαμάτης και μέλη οι Αικατερίνη-Παναγιώτα Πανουργιά, Αικατερίνη Γκούνη, Αγγελική Μπισταράκη, Ιωάννης Φερεντίνος, Βασίλειος Βασιλόπουλος, Χρυσόστομος Μπίκατζικ, Παντελεήμονας Βατικιώτης, Λαμπρινή Παπαδοπούλου, Νίκος Παναγιώτου, Μάκης Διόγος, Φανή Σοβιτσλή, Γιώργος Τσαντίκος, Κωνσταντίνος Γκιάστας, Ελένη Ριζεάκου, Δημήτριος Αλεξάκης και Χρήστος Μπόνης...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: