11.8.22

«Οι υποκλοπές δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές»...


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ. και πρώην υπουργός δεν βλέπει κανένα λόγο η κυβέρνηση να προσφύγει στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου υποκλοπών, αναμένει την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και εμφανίζεται σύμφωνος με την πρόταση της κυβέρνησης, «εάν υπάρχει λόγος», η Εξεταστική Επιτροπή «να γίνει και κεκλεισμένων των θυρών».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη... συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, υποστήριξε πως και ο ίδιος, στη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν πρόκειται να πήγαινε να ενημερωθεί καθώς η «απάντηση σε τέτοιες καταστάσεις είναι μόνο θεσμική».

Σε ερώτηση αν το θέμα των υποκλοπών μπορεί να είναι ο λόγος για προσφυγή στις κάλπες, εμφανίστηκε απόλυτος δηλώνοντας «πως δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι».

Παρέπεμψε για τις εξελίξεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ή την Εξεταστική Επιτροπή τονίζοντας παράλληλα πως «εάν υπάρχει λόγος η Εξεταστική Επιτροπή μπορεί να γίνει και κεκλεισμένων των θυρών»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: