12.8.22

Μόνο Ολυμπιακός, κι αυτός με χίλια ζόρια...


Με μόλις μία ομάδα έμεινε η χώρα μας στην Ευρώπη από τον Αύγουστο κιόλας κάτι που δείχνει πόσο έχει αποδυναμωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι δεν αντιμετωπίσαμε και μεγαθήρια. 

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε την υπέρβαση στη Λεωφόρο, προηγήθηκε 1-0 της Σλάβια αλλά... ξέμεινε νωρίς από δυνάμεις και λύσεις, δέχθηκε κι ένα γκολ στις καθυστερήσεις και με το 1-1 αποχαιρέτησε πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που ισχύει και για τον Άρη. 

Οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν δύο φορές αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το 3-1 που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση. 

Τι έμεινε; Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει πέσει τουλάχιστον ένα επίπεδο ευρωπαϊκά. Οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν 1-0 ως το 94΄ κι είχαν σκορ πρόκρισης, ωστόσο δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις και το ματς πήγε στην παράταση, όπου πάντως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Κι όμως, βρέθηκαν να χαροπαλεύουν καθώς η Σλόβαν έκανε το 2-1, πριν τελικά ο Καμαρά ξαναφέρει το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε πιο προσεκτικός και πιο τυχερός και πήρε μια δύσκολη πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League όπου τον περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: