18.8.22

Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο...


Παραλήρημα από τον Μαρινάκη της Ν.Δ....

Στον δικό του πλανήτη, όπως άλλωστε και όλη η κυβερνητική παράταξη, ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ., με πατριωτικές κορώνες και χυδαία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε... μια σφοδρή αντιπαράθεση που είχε από τη συχνότητα του Open με τον Πάνο Σκουρλέτη, το γαλάζιο στέλεχος δεν κατάφερε να αντικρούσει τα επιχειρήματα του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επέλεξε να χρησιμοποιήσει ακραίες εκφράσεις κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και του Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Παύλος Μαρινάκης έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο με την Χρυσή Αυγή αφού πρώτα είχε χρησιμοποιήσει την κλασική δεξιά επιχειρηματολογία ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα «βάζοντας πριν και πάνω από την πατρίδα και το έθνος» την καρέκλα. 

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. εισέπραξε, πάντως, πληρωμένη απάντηση από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση επί 36 ημέρες έλεγε ψέματα και τώρα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα, έκανε λόγο για «υπερπατριώτες με διχασμό και τοξικότητα» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει γίνει ρεντίκολο. 

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν στη συζήτηση τέθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών με τον Παύλο Μαρινάκη να μιλάει για καταγγελίες παρακολουθήσεων τις οποίες δεν εξέτασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης αντέτεινε «θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι το τέλος. Έχει τελειώσει ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός των υποκλοπών. Απειλήσατε τον Αλέξη Τσίπρα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Μαρινάκης επιδιώκει τοξικότητα και διχασμό».

Κάπου εκεί ο Π. Μαρινάκης ξεπέρασε τα όρια της χυδαιότητας αναφέροντας: ποτέ δεν σας ένοιαξε η δημοκρατία, ούτε οι θεσμοί. Κυβερνήσατε με τον πιο απολυταρχικό τρόπο. Είστε οι χειρότεροι φασίστες, είστε το ίδιο πράγμα με την Χρυσή Αυγή.

Πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: