11.8.22

Ποιοι θέλουν συνάντηση Τσίπρα – Ανδρουλάκη...


Φωνές για συνάντηση Τσίπρα – Ανδρουλάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων πριν το άνοιγμα της Βουλής ακούγονται το τελευταίο διάστημα. 

Το μήνυμα που έχει δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στους βουλευτές του είναι ότι στη Βουλή θα εκπροσωπήσει τον «προοδευτικό χώρο» γενικότερα και δε θα κάνει κριτική αποκλειστικά ως... πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει με αυτόν τον τρόπο να στείλει «Αντιδεξιό» μήνυμα συσπείρωσης προς πάσα κατεύθυνση. 

Πάνω, σε αυτήν την λογική υπάρχουν άνθρωποι του γενικότερου προοδευτικού χώρου που συζητάνε για συνάντηση Τσίπρα – Ανδρουλάκη τις επόμενες μέρες. Η συζήτηση άναψε ακόμα περισσότερο όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως στηρίζει το αίτημα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να διαβιβαστεί ο φάκελός του στη Βουλή. Για να γίνει ξεκάθαρο. Μία τέτοια συζήτηση δεν προέρχεται από την ηγετική ομάδα του Αλέξη Τσίπρα, ούτε από τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Η συνάντηση των δύο θα έστελνε λάθος μηνύματα, την ώρα μάλιστα που στο ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους – το έκανε και ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη δήλωση του – ότι θα ακολουθήσουν θεσμικό δρόμο. 

«Τι θα πρόσφερε στην δημόσια σφαίρα αλλά και στην υπόθεση της παρακολούθησης μία συνάντηση Τσίπρα – Ανδρουλάκη;» αναρωτιέται κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας παράλληλα την απάντηση στο ίδιο του το ερώτημα: «Θα δημιουργούσε λάθος συνειρμούς και θα έδινε ένα χωρίς  λόγο πάτημα στην κυβέρνηση η οποία είναι υπόλογη, θα έστελνε λάθος μηνύματα και προς τους πολίτες. Όσοι σκέφτονται τέτοιες συναντήσεις ας τις ξεχάσουν. Είναι εκτός τόπου και χρόνου»...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: