8.8.22

«Αυτά θα τον καταδιώκουν κάθε μέρα, κάθε λεπτό»...


Λάβρος και ο Ευάγγελος Αντώναρος για το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε αποκομμένο από την πραγματικότητα. 

Όπως έγραψε πριν λίγο στο Facebook 

Αρνείται (η δεν μπορεί;) να αντιληφθεί ότι το... πρόβλημα είναι ο ίδιος. Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς προσωπικές συνέπειες είναι κοροϊδία στο Λαο. 

Σήμερα ο Μητς απέδειξε περίτρανα ότι μετά από 3ήμερο διακοπών είναι αποκομμένος από την πραγματικότητα και τον μέσο Έλληνα.

Ο Μητσοτακης νομιζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες. Στην ουσία όμως κοροϊδεύει μόνο τον εαυτό του:

() Λέγοντας ότι θα μεταρρυθμισει την ΕΥΠ την οποία ο ίδιος είχε αλλάξει για να τη φέρει στα μέτρα του και να τη βαζει να παρακολουθεί όσους ήθελε για ίδιο συμφέρον ( οχι για το συμφέρον του κράτους)

() Κάνοντας αναφορά στη δήθεν νόμιμη παρακολούθηση Ανδρουλάκη και αγνοώντας τον ρόλο Predator και τις χιλιάδες άλλες περίεργες παρακολουθήσεις που κανεις δεν ήξερε σε ποια νομική βάση στηρίζονται.

() Αγνοώντας επιδεικτικά τις σκοτεινές οικονομικές και εμπορικες δοσοληψίες του ανιψιού του που μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου φρόντιζε να κανει μπλίζνες ( μόνο για τον εαυτό του; -- με ποιούς; -- με την προστασία τίνος;)

Αυτά τα θέματα μένουν αναπάντητα και θα καταδιώκουν τον Μητσοτάκη. Κάθε μέρα. Κάθε ώρα. Κάθε λεπτό.

Μέχρι να παραιτηθεί και να απαλλάξει τη χώρα, τον λαό και την κοινωνία από τη δυσώδη παρουσία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: