15.8.22

Ενίσχυση των εφημερίδων...


...για τη μεταφορά και το χαρτί τους...

Ξεκινάει η διαδικασία επιχορήγησης, για το έτος 2022, του μεταφορικού κόστους για τη διανομή εντύπων, καθώς και για πρώτη φορά του κόστους δημοσιογραφικού χάρτου εκδοτικών επιχειρήσεων που εκδίδουν εφημερίδες και περιοδικά τοπικής, περιφερειακής και πανελλήνιας κυκλοφορίας. 

Η διάρκεια της... επιχορήγησης καθορίζεται σε ένα ημερολογιακό δίμηνο και τρία ημερολογιακά τρίμηνα, αρχής γενομένης από 1/2/2022.

Το ύψος της ενίσχυσης ανά τρίμηνο προσδιορίζεται ως εξής: Η ενίσχυση περιλαμβάνει το μεταφορικό κόστος εκάστου διμήνου ή τριμήνου φορολογικού έτους 2022, με μέγιστο ποσό επιχορήγησης το μεταφορικό κόστος του αντίστοιχου διμήνου ή τριμήνου φορολογικού έτους 2021, και το κόστος δημοσιογραφικού χάρτου με τα ίδια χαρακτηριστικά. 

Η επιχορήγηση είναι ανεκχώρητη και ακατάσχετη στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης. Εξαιρούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση και τα ασφαλιστικά ταμεία που δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης τμηματικής καταβολής...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: