8.8.22

Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ για Ρωμανό...


«Θα παραμείνει στη θέση του κύριε Μητσοτάκη;»...

Απάντηση στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό για τις αναφορές του στον Νίκο Ανδρουλάκη και την υπόθεση των υποκλοπών δίνει το ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος δημοσιοποίησε ηχητικό ντοκουμέντο με τις επίμαχες αναφορές που ο κ. Ρωμανός διέψευσε, για να απευθύνει στη... συνέχεια το ερώτημα: «Κύριε Μητσοτάκη, θα παραμείνει στη θέση του;»

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μάντζος ανήρτησε στο twitter ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Νίκου Ρωμανού, το οποίο συνόδευσε από το μήνυμα: «'Ακοπο και αμοντάριστο. Η πραγματικότητα τον διαψεύδει».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ακόμη: «Κύριε Μητσοτάκη, θα παραμείνει στη θέση του;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στην διάψευση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ο οποίος κατήγγειλε «μονταζιέρα» και fake news σε ό,τι αφορά δηλώσεις του για τον Νίκο Ανδρουλάκη και την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκαν με σκληρές δηλώσεις στα όσα φέρεται να υποστήριξε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα έκαναν τον γύρω του διαδικτύου, ο Νίκος Ρωμανός αφού επανέλαβε τα περί «νόμιμης συνακρόασης μέσω της ΕΥΠ», φέρεται να έριξε το μπαλάκι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει και ο Νίκος Ανδρουλακης να δώσει απαντήσεις στις αιτιάσεις που αφορούν τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ.

Επιπλέον, φέρεται να ανέφερε για τον Νίκο Ανδρουλάκη: να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ωστόσο, ο Νίκος Ρωμανός διαψεύδει ότι μίλησε για «προσωπικά δεδομένα» του Νίκου Ανδρουλάκη και κάνει λόγο για «fake news» και συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης των όσων δήλωσε.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ επισημαίνει: «Η άθλια συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων είπα με πάνω από 30 ώρες καθυστέρηση είναι ενδεικτική του ποιος θέλει να σύρει τον πολιτικό διάλογο για ένα σημαντικό ζήτημα στον βούρκο.

»Αρχικά είπαν ότι έκανα δηλώσεις σε σταθμό που ουδέποτε βγήκα. Μετά έφτιαξαν και fake κείμενο απομαγνητοφώνησης βάζοντας λόγια στο στόμα μου που ποτέ δεν είπα. Βλέπετε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε η κοπτοραπτική αρκούσε για να στηθεί το fake αφήγημα.

»Είπα το αυτονόητο που λέμε σε όλους τους τόνους από την Παρασκευή. Ότι η νόμιμη συνακρόαση της ΕΥΠ με εντολή της αρμόδιας εισαγγελίας αφορά (εξ ορισμού) ευαίσθητα στοιχεία (αφού γίνεται μόνο για λόγους εθνικού συμφέροντος) για αυτό και θα ενημερωθεί ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αναλυτικά. Για αυτό επιχείρησε από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνηση να επικοινωνήσει μαζί του και για αυτό θα ενημερωθεί και αρμοδίως από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ.

»Άρα τις αντίστοιχες απαντήσεις που δημόσια ζητάει ο κ. Ανδρουλάκης, θα μπορεί να τις δώσει μόνο ο ίδιος! Ουδέποτε μίλησα για «προσωπικά δεδομένα» παρότι στην fake απομαγνητοφώνηση που έστρωσε το έδαφος για τη συντονισμένη επίθεση εναντίον μου υπήρχαν. Ουδέποτε υπονόησα ότι γνωρίζω οτιδήποτε παραπάνω για την υπόθεση. Φυσικά επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου απέναντι σε όλους όσους διαστρέβλωσαν, ενορχήστρωσαν και αναπαρήγαγαν τα fake news και την άθλια επίθεση εναντίον μου.»...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: