29.7.22

Αστυνομικός χτυπά συλληφθέντα με χειροπέδες...


Προσήχθη και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου - Βροχή οι καταγγελίες...

ΒΙΝΤΕΟ

Βροχή πέφτουν από χθες το απόγευμα οι καταγγελίες για αναίτια βία και ρεσιτάλ καταστολής από τα ΜΑΤ που «παρακολουθούσαν» την πορεία συμπαράστασης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. 

Ήδη στο Facebook και το twitter έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά βίντεο με χρήση βίας από τους αστυνομικούς κι ένα από αυτά... προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. 

Διαδηλωτής έχει συλληφθεί, του έχουν ήδη περάσει χειροπέδες κι άνδρας των ΜΑΤ τον χτυπά προκλητικά μπροστά στις κάμερες, έχοντας μάλλον μπερδέψει τον ρόλο του και φορώντας τον μανδύα του τιμωρού. 

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, η αστυνομία προσήγαγε τον πολιτικό του αντίπαλο, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Λαπιέρη, σε πορεία που οργάνωσαν φορείς με αφορμή την παγκόσμια μέρα δράσης για την κλιματική κρίση.

Καταγγελία έχει γίνει επίσης και για χτυπήματα σε βάρος της δικηγόρου Αναστασίας Σταυροπούλου παρότι έδειξε στους αστυνομικούς τη δικηγορική της ταυτότητα, ενώ βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το news247.gr δείχνει άνδρες των ΜΑΤ να απωθούν με βία τον φωτορεπόρτερ Λευτέρη Παρτσάλη και δημοσιογράφους που βρέθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: