4.7.22

Άνδρας της ασφάλειας Πλεύρη πετάει στο έδαφος διαδηλώτρια!...



Το πραγματικό του πρόσωπο έδειξε το πρώην πρωτοπαλίκαρο του «ΛΑΟΣ» και του Γιώργου Καρατζαφέρη, Θάνος Πλεύρης, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Χανίων που ήταν ίδιαίτερα… «θερμή» καθώς πλήθος κόσμου, κυρίως υγειονομικών σε αναστολή, συγκεντρώθηκε για να αποδοκιμάσει τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, κατά την...άφιξή του στο νοσοκομείο Χανίων, αν και έγινε λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο για… ευνόητους λόγους, μία γυναίκα προσπάθησε να πλησιάσει λίγο πιο κοντά τον υπουργό Υγείας για να εκφράσει την αποδοκιμασία της. Χωρίς οι κινήσεις της να δηλώνουν βίαιη πρόθεση προς το πρόσωπο του υπουργού Υγείας, ένας άνδρας της ασφάλειας Πλεύρη αναλαμβάνει… δράση, πετώντας κάτω τη γυναίκα προτάσσοντας άσκοπη βία. Βέβαια, τέτοιες πρακτικές ουδεμία έκπληξη προκαλούν καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από μερικές ημέρες στην Καλαμάτα με «πρωταγωνιστές» τους άνδρες ασφαλείας ενός άλλου πρωτοπαλίκαρου του Γιώργου Καρατζαφέρη και νυν του Κυρ. Μητσοτάκη: ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

 
Ωστόσο, εν τοιαύτη περιπτώσει, τα πράγματα πήραν σαφώς μεγαλύτερη διάσταση καθώς σημειώθηκαν επεισόδια, μικρής έντασης, με ορισμένους υγειονομικούς σε αναστολή να γιουχάρουν τον Θάνο Πλεύρη και να έρχονται σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Όταν μπήκε στο αμφιθέατρο, παραδέχτηκε μάλιστα ότι: «Ήρθαμε λίγο νωρίτερα». Για ευνόητους λόγους…



Εν τέλει, ο υπουργός Υγείας αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής προστασίας όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο του Zarpanews.gr:

  documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: