27.7.22

"Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε"...


...επιβεβαιώνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου...
Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, προχώρησε χθες το βράδυ σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει σειρά αντιδράσεων, καθώς επώνυμα δήλωσε πως τα τηλέφωνα παρακολουθούνται.

Ο... κύριος Παπαδημητρίου, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή "Κόντρα 24" όπου συζητήθηκε η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αφού διαπίστωσε ότι έγινε προσπάθεια παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου με το σύστημα παρακολούθησης Predator. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για αυτό το γεγονός από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου στις οποίες παρέδωσε τη συσκευή του για έλεγχο.

Κατά τη συζήτηση στην εκπομπή "Κοντρα 24", ο βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, συζήτησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, καθώς και τους δημοσιογράφους Αναστασία Γιάμαλη και Χρήστο Ξανθάκη.

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:

Παπαδημητρίου: "Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο".

Μάντζος: "Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;"

Παπαδημητρίου: "Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει... Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: "Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά".

Φάμελλος: "Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;"

Παπαδημητρίου: "Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει".

Ο διάλογος στο παρακάτω βίντεο στο 1:11:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: