30.7.22

Ο Αρης και οι Αραβες επενδυτές για το γήπεδο...


Αργά το βράδυ της Παρασκευής (29/7) έφτασε στην διάθεση της «Εφ. Συν» η πληροφορία ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με Εβραίους επιχειρηματίες και, μάλιστα, η πηγή της πληροφορίας σημείωνε ότι το θέμα των μεταξύ τους συζητήσεων ήταν η εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Αρης...

Λίγη ώρα αργότερα, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προέκυπτε ότι η συνάντηση έγινε, αλλά με Αραβες επιχειρηματίες και αφορούσε στην συμμετοχή τους στο γηπεδικό πρότζεκτ που έχει αρχίσει να «δουλεύει» το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή της Πολιτείας, στην λογική της «διπλής ανάπλασης» που εφαρμόζεται και για τον Παναθηναϊκό και με ταυτόχρονη παραχώρηση του «Κλ. Βικελίδης» για να δημιουργηθεί εκεί ένα πάρκο.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το νέο γήπεδο, χωρητικότητας περίπου 30.000 θέσεων, πρόκειται να δημιουργηθεί σε χώρο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων και στο όλο πρότζεκτ προβλέπεται και η συμμετοχή ιδιωτών, εξ ου και οι συζητήσεις του Καρυπίδη με Αραβες.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: