26.6.22

SuperLeague: Αλλάζουν τα δεδομένα...


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την επιστροφή στη SL  με την ιδιότητα του Προέδρου της,άλλαξε τα δεδομένα εκ νέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σχέδιο ελέγχου της διαιτησίας... και της επαναφοράς της κεντρικής διαχείρισης που ξεκίνησε στην ΕΠΟ, από τους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να ασκούν επιρροή, δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό πλήγμα.

Προηγήθηκε η απόφαση της ΕΠΟ να εγκρίνει μόλις 1 έτος από τα 3 της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Cosmote TV.

Μία απίθανη παρέμβαση στην οικονομική συμφωνία δύο πλευρών υπό το άλλοθι του δήθεν “αυτοδιοίκητου  του ποδοσφαίρου”.

Η Cosmote  TV έκανε μια μεγάλη επένδυση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκτώντας τους 3 μεγάλους Ολυμπιακό (φέτος),ΠΑΟ και ΑΕΚ.Μάλιστα εξασφάλισε την ερυθρόλευκη ομάδα μετά από 10 χρόνια συνεργασίας με τη Nova.

Ο Μιχάλης Τσαμάζ έκανε την κίνηση αυτή, αλλάζοντας τα δεδομένα “απαντώντας” στην επιθετική πολιτική της United που εξασφάλισε την Premier League για 6 χρόνια

H άλλη παράλληλη μάχη είναι αυτή ανάμεσα στην Cosmote TV και στη Nova. Στο τέλος της σεζόν θα γίνει και ο λογαριασμός και θα βγει ο κερδισμένος και ο χαμένος.

Ήδη με τις δηλώσεις των ανώτατων στελεχών της Vodafone για τη United/ BC Partners, διαμορφώνεται ένα κλίμα για την εταιρεία .


Η προοπτική της συμφωνίας των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης (Μπάκος-Καϋμενάκης) με τον Διονύση  Παναγιωτάκη για το  Action 24 είναι φανερή. Μετά τον οικονομικό έλεγχο οι δύο πλευρές θα βρεθούν, θα συζητήσουν και θα επικυρώσουν- εκτός απροόπτου  τη συμφωνία.

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: