19.5.22

Το είπε πάλι ο Αρης...


«Που ήταν ο Σκουρλέτης και ο Τζανακόπουλος όταν ο Τσίπρας «έγλειφε» τον Τραμπ;» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ...

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε το πρωί να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε χθες ότι ο «Γιατί να είμαστε εθνικά περήφανοι; Για τους αστείους παραλληρισμούς του Κιέβου με το Μεσολόγγι; Για τα «χωρατά» και τα αστεία; Επειδή ήταν διασκεδαστικός ο κ. Μητσοτάκης;»

Ο Πορτοσάλτε είπε χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο Σκουρλέτης. Πρέπει να είναι και σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους που μίλησαν για «κλακαδόρους» του Μητσοτάκη. Αν ζορίζεται με τα Αγγλικά, ας πιάσει τα Τούρκικα.

Ο Σκουρλέτης είναι για να τον... λυπηθούμε, γιατί έχασε. Ήρθε το ΠΑΣΟΚ.

Όταν ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Τραμπ, για μένα η συμπεριφορά του ήταν πολύ σωστή, όπως έπρεπε να είναι. Ως Έλληνας Πρωθυπουργός. Αλλα εγώ θα το πω σκληρά... έγλειφε τον Τραμπ , που ήταν ο Σκουρλέτης και ο Τζανακόπουλος; Ήταν κάπου αλλού;

Ο Τζανακόπουλος που ήταν; Καθάριζε τα κοστούμια του Τσίπρα;» τόνισε ο Πορτοσάλτε.

Αμέσως μετά έπαιξε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα και πήρε και πάλι τη σκυτάλη ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, όπου και ανέφερε για την «επίθεση» που δέχτηκε ο υπουργός Ανάπτυξης για την πρόσληψη της κόρης του στο Ελληνικό:

«Η δήλωση του Γεωργιάδη ότι οι γυναίκες και τα παιδιά πρέπει να είναι έξω από την πολιτική κριτική, είναι εξαιρετική, ακόμη και στον πόλεμο. Ο λογικός Γεωργιάδης έχει επιχειρήματα..., γι αυτό λέω η ανοησία καθηλώνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20%»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: