19.5.22

Η «εκτίναξη» του Τεμπονέρα στην κορυφή...


Μπορεί πολλοί να εξεπλάγησαν με την εκτίναξη του Διονύση Τεμπονέρα σχεδόν στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας του ΣΥΡΙΖΑ -και, μάλιστα, με τη «βούλα» των 40.000 μελών του κόμματος που ψήφισαν για την ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής- ωστόσο για τους καλά... γνωρίζοντες, η επίδοση του γνωστού εργατολόγου δεν ήταν έκπληξη. 

Όχι μόνο διότι ο Τεμπονέρας απολαμβάνει την εκτίμηση της ηγεσίας του κόμματος και συμπεριλαμβανόταν στην «σκληρή» σταυροδοσία των «προεδρικών», αλλά και επειδή με τις πολύ πυκνές εμφανίσεις και δηλώσεις του σε όλα τα ΜΜΕ που παρακολουθούν οι ψηφοφόροι, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ («Αυγή», «Στο Κόκκινο», Εφημερίδα των Συντακτών, Kontra, Documento κ.α.), φαίνεται ότι ο γιος του αείμνηστου Νίκου Τεμπονέρα έχει συγκροτήσει έναν ευρύ πυρήνα υποστηρικτών και ψηφοφόρων, που θα αποτελέσει αναμφίβολα και την «μαγιά» για την υποψηφιότητά του στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Ενώ, λοιπόν, ως πρότινος ο Τεμπονέρας ακουγόταν ότι θα κατέβαινε στην Ζάκυνθο, όλα δείχνουν πως μετά το «σαρωτικό» του αποτέλεσμα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, θα επιλέξει μία από τις μεγάλες και πολυεδρικές περιφέρειες του Λεκανοπεδίου. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως μία… μεγάλη πορεία μόλις ξεκίνησε...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: