27.5.22

Κορακάκη: «Ακόμη παλεύω να ξεπεράσω το σοκ»...


...από όσα έκανε ο εμμονικός θαυμαστής...
Τον εφιάλτη που ζούσε τα τελευταία χρόνια από τον εμμονικό θαυμαστή της περιγράφει η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 5 ετών.

«Έχασα τον ύπνο μου, ήταν... μια τραυματική εμπειρία», δήλωσε η Άννα Κορακάκη στην ΕΡΤ. Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισε ψυχοσωματικά προβλήματα, καταθλιπτικά επεισόδια, έντονο αίσθημα ανασφάλειας και γενικευμένο άγχος. Ακόμη χρειάζεται να παλέψει για να ξεπεράσει το μετατραυματικό στρες.

«Τα τελευταία 4 με 5 χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον στόκερ. Αυτές φυσικά με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά, είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία», είπε.


Ο 34χρονος είχε γίνει σκιά της, καθώς την παρακολουθούσε και της ασκούσε πίεση. Η αθλήτρια αποφάσισε να κινηθεί νομικά όταν έγινε ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του συντρόφου της.
Η ίδια εκφράζει ικανοποίηση για την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας. Ωστόσο, ζητά να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή του να είναι ακέραιη, όπως ορίστηκε από το δικαστήριο.

Στόχος της αθλήτριας είναι με τη δημόσια εξομολόγηση και αποκάλυψη του προβλήματος να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους υποφέρουν από παρόμοιες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: