28.5.22

11χρονη στο Τέξας καλύφθηκε με αίμα και παρίστανε τη νεκρή...



Μια 11χρονη επιζήσασα από τη σφαγή στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Ουβάλντε του Τέξας, καλύφθηκε με αίμα φίλου της και παρίστανε τη νεκρή, καθώς φοβόταν ότι ο ένοπλος θα επέστρεφε για να τη σκοτώσει.

Η... Μία Τσερίλο μίλησε αποκλειστικά στο CNN για τη φρικτή εμπειρία της εκείνη την ημέρα. Το κορίτσι είπε ότι αυτή και οι συμμαθητές της παρακολουθούσαν την ταινία "Lilo and Stitch" σε μια τάξη που μοιράζονταν δύο δασκάλες. Οι μαθητές τελείωσαν με τα μαθήματά τους όταν οι δάσκαλοι έμαθαν ότι υπήρχε ένας ένοπλος στο κτίριο, είπε στο CNN.

Μια δασκάλα πήγε να κλειδώσει την πόρτα, αλλά η Μία είπε ότι ο δράστης ήταν ήδη εκεί — και πυροβόλησε έξω από το παράθυρο στην πόρτα.


Περιέγραψε ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα – η δασκάλα της μπήκε πίσω στην τάξη και ο ένοπλος ακολούθησε. Είπε στο CNN ότι  ο ένοπλος είχε οπτική επαφή με μια απ' τις δασκάλες, είπε «καληνύχτα» και στη συνέχεια την πυροβόλησε.

Άνοιξε πυρ, πυροβολώντας την άλλη δασκάλα και πολλούς από τους φίλους της Μία. Είπε ότι οι σφαίρες πέρασαν δίπλα της και θραύσματα χτύπησαν τους ώμους και το κεφάλι της. Το κορίτσι αργότερα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά πλέον πήρε εξιτήριο και όπως περιέγραψε στο CNN πέφτουν τα μαλλιά της.

Η Μία είπε ότι αφού πυροβόλησε μαθητές της τάξης της, ο ένοπλος πέρασε από μια πόρτα σε μια διπλανή τάξη. Άκουσε κραυγές και πυροβολισμούς σε εκείνη την τάξη. Αφού σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, ωστόσο, λέει ότι ο ένοπλος άρχισε να παίζει δυνατή μουσική -- θλιμμένη μουσική, είπε.

Το κορίτσι και μια φίλη της κατάφεραν να πάρουν το τηλέφωνο της νεκρής δασκάλας της και να καλέσουν το 911 για βοήθεια. «Παρακαλώ ελάτε.. έχουμε πρόβλημα» είπε στο τηλέφωνο.

Η Μία είπε ότι φοβόταν ότι ο ένοπλος θα επέστρεφε στην τάξη της για να σκοτώσει αυτήν και μερικούς άλλους φίλους που επέζησαν. Έτσι, βούτηξε τα χέρια της στο αίμα ενός συμμαθητή της -- που ήταν ξαπλωμένος δίπλα της, ήδη νεκρός -- και μετά άλειψε το αίμα παντού πάνω της για να το παίξει νεκρή.

Η Μία είπε ότι ένιωσε σαν να πέρασαν τρεις ώρες που έμεινε εκεί, γεμάτη με το αίμα του συμμαθητή της, με τους φίλους της.

Όπως είπε στο CNN  υπέθεσε ότι σε εκείνο το σημείο η αστυνομία δεν είχε φτάσει ακόμη στη σκηνή.

Στη συνέχεια είπε ότι άκουσε να μιλάνε για την αστυνομία που περίμενε έξω από το σχολείο. Καθώς αφηγήθηκε αυτό το μέρος της ιστορίας άρχισε να κλαίει, λέγοντας ότι απλά δεν καταλάβαινε γιατί δεν μπήκαν μέσα να τους σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: