20.1.22

Απουσίες στην υποδοχή των Rafale...


Πολύς κόσμος ήταν χθες το μεσημέρι στην Τανάγρα για την υποδοχή των γαλλικών μαχητικών που πέταξαν από το Ιστρ προς την Αθήνα μέσα σε δύο ώρες. Το κρύο ήταν τσουχτερό, όπως μου είπαν φίλοι που έδωσαν... το παρών. Μεταξύ άλλων, στο μεταξύ, ήταν προσκεκλημένοι και οι βουλευτές της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Βεβαίως, οι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης, αλλά και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν εκεί. Έλειπαν, αναμενόμενα, οι βουλευτές του ΚΚΕ. Έλειπαν, όμως, και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και δεν νομίζω ότι η δικαιολογία ήταν το...σποτάκι της ΝΔ για τα γαλλική αεροσκάφη, ενώ είχαν ψηφίσει στη Βουλή και τις δαπάνες αγοράς τους. Απλώς δεν πήγαν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν βρίσκω, ειλικρινά, τον λόγο.

Ζόρια στο πεντάστερο
"Έσφιξαν" τα πράγματα στο πεντάστερο, πασίγνωστο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου εξελίχθηκε όλο το σκηνικό του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. Και αυτό γιατί, πέραν των ερευνών της Αστυνομίας και του όποιου βιντεοληπτικού υλικού έχει ληφθεί, πληροφορούμαι ότι η ιδιοκτησία παρενέβη και "ξήλωσε" τη βάρδια της επίμαχης βραδιάς για το γεγονός ότι επέτρεψε να συμβούν όσα συνέβησαν και να κηλιδωθεί το όνομα του καλού, κατά τα άλλα, ξενοδοχείου.

Παρουσιάστρια προσεχώς άνεργη ψάχνει...
Ποια παρουσιάστρια που έχει καταλάβει ότι είναι "τελειωμένη" από το κανάλι, στο οποίο εργάζεται τώρα και αδυνατεί, παρ' όλες τις προσπάθειες να ξεφύγει από τη μέγγενη των χαμηλών μονοψήφιων, ρίχνει το όνομά της εδώ κι εκεί για ανταγωνιστικά κανάλια; Ότι και καλά έχει ζήτηση. Όταν, πάντως, δεν σε θέλει ούτε το Open που φέτος διαβαίνει την τηλεοπτική έρημο, έχεις πρόβλημα. Άσε, δε, που σε άλλα κανάλια έχουν πικρές αναμνήσεις από τις υπερβολικές απαιτήσεις και τον μεγαλοϊδεατισμό της κυρίας. Κρίμα, διότι, αν μείνει εκτός, θα στενοχωρηθώ πολύ για το επίπεδο των...Ελληνικών που χάνει η ελληνική τηλεόραση...

Ο Μαξιμιλιανός

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: