24.1.22

Αποκαλύψεις-σοκ για τη σκοτεινή ζωή στην έπαυλη του Playboy...


ΒΙΝΤΕΟ

Ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ ήταν ένας «βρυκόλακας» που χειραγωγούσε και νάρκωνε δεκάδες νεαρές γυναίκες για να συμμετάσχουν σε εξευτελιστικά όργια, ενώ παρουσιαζόταν ως... υπέρμαχος της σεξουαλικής ελευθερίας, σύμφωνα με νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ.

Το «Secrets of Playboy», ένα ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο A&E αποκαλύπτει τη «σκοτεινή ιστορία» του Playboy, το οποίο αποτέλεσε μια άθλια παιδική χαρά για χρήση ναρκωτικών, σεξουαλική κακοποίηση, ακόμη και κτηνωδία.

Η σειρά εμβαθύνει στις κρυμμένες αλήθειες πίσω από το Playboy με αποκλειστικές συνεντεύξεις από άτομα που ήταν παρόντα, συμπεριλαμβανομένων των πρώην συντρόφων του Χιου Χέφνερ, Χόλι Μάντισον και Σόντρα Θίοντορ, καθώς και της πρώην «Bunny Mother» , Πι Τζέι Μάστεν.

Η Θίοντορ, τώρα 65 ετών, αποκαλύπτει πώς γινόταν ομαδικό σεξ στην έπαυλη πέντε βράδια την εβδομάδα ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο Χιου Χέφνερ διοργάνωνε «Νύχτες των Χοίρων» κατά τις οποίες έφερνε «άσχημες» ιερόδουλες για να κάνουν σεξ με τους φίλους του. Τα VIP μέλη των νυχτερινών κλαμπ Playboy μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν, συμπεριλαμβανομένου του παρουσιαστή του Soul Train, Ντον Κορνήλιους, ο οποίος φέρεται να κρατούσε ομήρους δύο κουνελάκια του Playboy και να βίασε το ένα από αυτά, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ.

Σε άλλο σημείο, η Χόλι Μάντισον, το κουνελάκι που ήταν ζευγάρι με τον Χιου Χέφνερ για 8 χρόνια, αφηγείται πως ο επιχειρηματίας αρνούνταν να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ και πως ο τρόπος ζωής στο σπίτι την οδήγησε να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με την Λίντα Λόβλας, την πορνοστάρ της δεκαετίας του 1970 που έγινε γνωστή με την ταινία «Το Βαθύ Λαρύγγι» η οποία λέει ότι της φέρθηκαν σαν «ένα κομμάτι κρέας» και την ανάγκασαν να κάνει στοματικό σεξ σε ένα γερμανικό ποιμενικό ενώ ο Χιου Χέφνερ και οι φίλοι του παρακολουθούσαν.

Το ντοκιμαντέρ είναι μια κριτική επανεξέταση της κληρονομιάς του εμβληματικού εκδότη του Playboy, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 91 ετών...

«Ήταν κάτι σαν αίρεση - Οι γυναίκες πίστευαν ότι ήταν μέλη μιας οικογένειας»

Το «Secrets of Playboy» είναι αναμφισβήτητα η πιο καταδικαστική απεικόνιση μέχρι στιγμής με εκτενείς συνεντεύξεις με πολλούς από τους πρώην στενούς συνεργάτες του Χιου Χέφνερ και τα κουνελάκια του Playboy.

Σύμφωνα με τον Μίκι Γκαρσία, πρώην διευθυντή προώθησης των Playmate: «Ήταν κάτι σαν αίρεση. Οι γυναίκες πίστευαν ότι ήταν μέρος της οικογένειας. Ο Χέφνερ πραγματικά πίστευε ότι του ανήκαν αυτές οι γυναίκες. Είχαμε Playmates που πήραν υπερβολική δόση ναρκωτικών, που ήθελαν να αυτοκτονήσουν».

Όργια πέντε φορές την εβδομάδα

Μία από τις πιο βαριές καταγγελίες έρχεται από την Σόντρα Θίοντορ, ένα πρώην μοντέλο και ηθοποιό που έβγαινε με τον Χιου Χέφνερ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και την δεκαετία του ‘80. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ περιέγραψε πώς οι σεξουαλικές του απαιτήσεις έγιναν επικίνδυνες και παραδέχεται πως «με τρόμαξε στο τέλος… δεν μπορούσες να τον ικανοποιήσεις. Ήθελε όλο και περισσότερα και περισσότερα».

 

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: