21.1.22

Το HR της Μάρας στο ΚΙΝΑΛ και ο ΣΚΑΪ...


Από τους διορισμούς στο ΚΙΝΑΛ να σας πω, πάντως, ότι με εντυπωσίασε η επιλογή της Μάρας Κουκουδάκη, η οποία είναι η υπεύθυνη... HR του κόμματος. Δεν είναι, βεβαίως, το ΚΙΝΑΛ το πρώτο που εφαρμόζει... τέτοιες μεθόδους, καθώς κάτι αντίστοιχο - όχι το ίδιο - είχε κάνει και η ΝΔ στα πρώτα στάδια της προεδρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με το Μητρώο Στελεχών, το οποίο έτρεχε τότε η πολύπειρη στα του HR Ρεβέκκα Πιτσίκα της People for Business. Η κυρία Κουκουδάκη, λοιπόν, η οποία ήταν και εκπρόσωπος του κ. Ανδρουλάκη στην ΕΔΕΚΑΠ και είναι από τους στενούς του συνεργάτες θα αναλάβει μια δύσκολη αποστολή, την οποία δεν είχε καταφέρει να φέρει εις πέρας ο Καρδιτσιώτης γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης: Να βάλει σε τάξη το ανθρώπινο και επιστημονικό δυναμικό του κόμματος, να αναδιατάξει δυνάμεις όπου χρειάζεται κ.ο.κ. Σαν να επρόκειτο για μια εταιρεία.

Ο γερμανομαθής διευθυντής
Ο μέχρι πρότινος διευθυντής της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, ο δικηγόρος Δημήτρης Μάντζος, αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και στη θέση του πηγαίνει ένας... παλιός γνωστός της στήλης, ομοίως άγνωστος στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για τον Θανάση Γλαβίνα, τον 34χρονο γιο του μακαρίτη άλλοτε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, Γιάννη Γλαβίνα, ο οποίος είναι επίσης δικηγόρος και εκ των σημαντικότερων ανδρουλακικών στελεχών στη Βόρεια Ελλάδα. Το ενδιαφέρον με τον κ. Γλαβίνα είναι ότι είναι εντυπωσιακά γερμανομαθής. Έχει σπουδάσει, μεταξύ άλλων, στη Βόννη, ενώ έχει κάνει την πρακτική του μέσω ενός προγράμματος του γερμανικού Κοινοβουλίου στην Bundestag. Τότε, είχε εργαστεί για κάποιους μήνες στο γραφείο του Γερμανού βουλευτή του SPD Μπούρχαρντ Λίσκα, ενώ πριν από λίγους μήνες ήταν παρών στο Ινστιτούτο Goethe, όταν η Άνγκελα Μέρκελ είχε συνομιλήσει με Έλληνες νέους κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσημης επίσκεψής της στην Αθήνα.

Ψυχραιμία στον ΣΚΑΪ
Άρχισε στο περιθώριο μια φιλολογία για το τι θα γίνει στον ΣΚΑΪ από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα μια καταγγελία παρενόχλησης για τον εξαιρετικά δημοφιλή παίκτη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη. Τον παντελώς άγνωστο μέχρι πρότινος κ. Κατσαούνη καταγγέλλει μια 16χρονη κοπέλα για παρενόχληση, για θωπεία πρακτικά, και με βάση την καταγγελία ο Θεσσαλός παίκτης συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά δεν του ασκήθηκε δίωξη. Η απουσία δίωξης, λοιπόν, την οποία φαντάζομαι ο ΣΚΑΪ θα ήξερε όταν γινόταν το casting, οδηγεί στο απλό συμπέρασμα: Ο Κατσαούνης δεν φεύγει από την παραλία του Αγίου Δομίνικου, ιδίως από τη στιγμή που έχει γίνει πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Συνεπώς, ψυχραιμία...

Ο Μαξιμιλιανός

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: