1.1.22

Ο Ρουβας διασκεδαζει τα παιδια του δημαρχου...

...και τον πληρωνουμε εμεις...
«Πάρτι» στο Twitter για την απευθείας ανάθεση διοργάνωσης συναυλίας του Σάκη Ρουβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έναντι 211.000 ευρώ, που μεταδόθηκε χθες βράδυ από την ΕΡΤ.

Διαβάσαμε μπαράζ επικρίσεων από... χρήστες που σχολίασαν με το δημοφιλές χάσταγκ #cancel_rouvas με το οποίο εδώ και μέρες ζητούσαν την ακύρωση της τηλεοπτικής παραγωγής, η οποία λόγω υγειονομικών μέτρων, δεν είχε κοινό στο Λυκαβηττό. 

Κάποιοι δεν σέβονται τίποτε και εξαπολύουν κριτικές από τον καναπέ τους για την αμοιβή στο Ρουβά
Μην είστε άδικοι με τον Σάκη. Τα έχει δουλέψει τα λεφτά. Στο δημοψήφισμα, με σκηνοθετημένο βίντεο, με γραμμένο κείμενο υπέρ του ΝΑΙ, με φόντο πολυκατοικίες που ζεις εσύ και όχι αυτός.
Να αφήσουμε κατά μέρος της εύκολες κριτικές.
Εμείς σπίτια μας, στη ζεστασιά με τις οικογένειές μας και ο Ρουβάς πρωτοχρονιά έξω στο κρύο για το μεροκάματο. Αλλά τέτοιοι είμαστε...




Και μερικοί αμετανόητοι κάνουμε κριτική και σε αυτούς τους ανθρώπους που πέρασαν την αλλαγή του χρόνου φυλάγοντας το Λυκαβηττό μας!
Όμως ας μην τολμήσει κανείς να κάνει κριτική στο δήμαρχό μας τον κ. Μπακογιάννη, με τους "περιπάτους" του, τα "πλατάνια" του, τους «φοινικές», τα «βουλεβάρτα» του και τους – μετά μουσικής και απευθείας ανάθεσης – λουδοβικισμούς τους
Όχι, τέτοια αχαριστία πια, περνάει τις κόκκινες γραμμές...

Xρήστος Κάτσικας

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: