19.1.22

Το… «κράταγε» στον Άδωνι ο Μόσιαλος...


Ως γνωστόν, όταν ο Ηλίας Μόσιαλος είχε «ανεβάσει» την γνωστή γελοιογραφία με την Παναγία, τα εμβόλια και τον… κρίνο, μερικές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν... «σταυρώσει» δημοσίως τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό. Ακόμη κι όταν το θέμα είχε πλέον περάσει, ο υπουργός Ανάπτυξης σε εμφανίσεις του καταλόγιζε «διπλό λάθος στον διαπρεπή επιστήμονα και καθηγητή του LsE, επισημαίνοντας ότι φταίει και για τη δημοσίευση, αλλά και επειδή δεν ζήτησε συγγνώμη. 

Ο Μόσιαλος το γάντι δεν το σήκωσε -έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, άλλωστε. Πάντως, χθες, όταν το twitter είχε πάρει φωτιά από τον ισχυρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το rapid test στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει… 30 ευρώ, ο Μόσιαλος παρενέβη στην σχετική συζήτηση και άδειασε πανηγυρικά τον υπουργό. «Κυκλοφορεί μια νέα λίστα με τιμές PCR και rapid test σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. 

Στη λίστα αναφέρεται ότι τα rapid test κοστίζουν 30 λίρες στην Αγγλία. Δεν ισχύει. Είναι δωρεάν και διανέμονται από τα φαρμακεία μετά από αίτηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τα PCR test δεν είναι δωρεάν» σχολίασε ο Ηλίας Μόσιαλος, διαψεύδοντας τον υπουργό -κάτι που έκανε και δημοσιογράφος του Bloomberg, η οποία διόρθωσε δημοσίως τον υπουργό τρεις φορές, ενώ ο ίδιος τής έλεγε ότι… «πριν λίγο μίλησε με Ηνωμένο Βασίλειο»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: