16.1.22

Τα “γύρισε” ο Σεμέδο: «Ακόμη μία διαστρέβλωση των δηλώσεων μου»...


Ο Ρούμπεν Σεμέδο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16/1, 00.30) με μήνυμα του στα social media, προσπάθησε να μαζέψει όσα δήλωσε χθες ο ίδιος, για το θέμα του ξυλοδαρμού του, όπου τόνισε ότι υποψιάζεται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Έκανε... λόγο στους συμπατριώτες του για επίσκεψη ανθρώπου του Ολυμπιακού και ανθρώπου της ασφάλειας του συλλόγου.

Ο Σεμέδο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, με προσωπικό του μήνυμα στα social media ανέφερε ότι διαστρεβλώθηκαν ουσιαστικά όλα όσα είπε. Αναλυτικά έγραψε:

«Νιώθω υποχρεωμένος να διευκρινίσω για άλλη μία φορά όσα κοινοποιήθηκαν και ειπώθηκαν σε μία στιγμή σοκ μετά την επαίσχυντη επίθεση που δέχτηκα.
Ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να ξαναγεννηθώ παίκτης και άντρας. Στον Ολυμπιακό ήταν οι πρώτοι που παρείχαν βοήθεια και υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ήταν πάντα δίπλα μου.


Αυτό που είπα ήταν ότι ένας διευθυντής και ένας άνθρωπος της ασφαλείας της οικογένειας του Ολυμπιακού ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο ρεύμα που δημιούργησαν τα ΜΜΕ γύρω από την εικόνα μου και για άλλη μία φορά οι διαστρεβλωμένες πληροφορίες πήραν λάθος δρόμο. Οπότε, θέλω να ηρεμήσουν οι συγγενείς μου και η οικογένεια του Ολυμπιακού και να πω ότι πάω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Σε λίγο θα επιστρέψω. Αύριο έχουμε ντέρμπι και πάμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: