25.1.22

Ο Θ. Πλεύρης άφησε χωρίς φαγητό τους ασθενείς στο «Σωτηρία»...


Ούτε το πιο απλό πράγμα, να εξασφαλίσει δηλαδή ότι θα σιτιστούν κανονικά οι ασθενείς στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας όταν υπάρχει κακοκαιρία, δεν μπορεί να κάνει όπως φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έτσι, πέρα από το ότι πολλά νοσοκομεία χθες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» αποκλείστηκαν...

και οι εξαντλημένοι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να καλύψουν τις βάρδιες των συναδέλφων τους που δεν μπορούσαν να φτάσουν, στο «Σωτηρία» οι ασθενείς έμειναν νηστικοί το βράδυ, καθώς είχε διακοπεί λόγω πτώσης δέντρων η πρόσβαση στα μαγειρεία.

Χωρίς αιδώ το παραδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Χθες το βράδυ, δεν δόθηκε πλήρες βραδινό σε κάποιες κλινικές, όμως το πρωινό δόθηκε κανονικά στους ασθενείς, υποστήριξε λες και περίμενε συγχαρητήρια για το αυτονόητο. Όπως είπε, σήμερα το πρωί ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης των πεσμένων δέντρων. Προφανώς, ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκονται επί τόπου  μηχανήματα σε νοσοκομείο, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Κατά τα λοιπά, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι σήμερα οι εφημερίες γίνονται κανονικά και όποια προβλήματα ηλεκτροδότησης ή θέρμανσης σημειώθηκαν χθες, έχουν αντιμετωπιστεί. Επίσης, η πρόσβαση στο Σισμανόγλειο έχει αποκατασταθεί, ενώ επρόκειτο να αποκατασταθεί και η πρόσβαση στο Παίδων Πεντέλης.

Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την αναβολή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και αύριο Τετάρτη. Όπως είπε, οι ενήλικες θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουν τα ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, ενώ για τους εμβολιασμούς των παιδιών, οι γονείς θα λάβουν sms.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: